JAKÉ OBLEČENÍ A MÓDNÍ DOPLŇKY SI VZÍT K VODĚ?

On: favorite Hit: 599
JAKÉ OBLEČENÍ A MÓDNÍ DOPLŇKY SI VZÍT K VODĚ?

Jaké oblečení a módní doplňky si vzít k vodě

Pokud jdeme na koupaliště, k rybníku nebo na pláž, vybíráme si v první řadě vhodné plavky. Můžete sáhnout po jednodílných zpevňujících plavkách, které krásně drží tvar, anebo po dvoudílných plavkách v mnoha provedeních. Tím ale vaše potřebné vybavení k vodě ani zdaleka nekončí. 

Ať už trávíte letní čas u moře, jezera, u řeky nebo u bazénu, k vodě je třeba zvolit nezbytné oblečení a módní doplňky. Pokud už máte nabaleny plavky, zvolte alespoň dva druhy v jiném střihu, kvůli lepšímu a rovnoměrnému opálení. Oceníte i vhodné plážové oblečení. V této sezóně jsou v módě přírodní barvy, ale i výrazné potisky, tropické vzory nebo zajímavé střihy, jako jsou asymetrické ramenní průramky, záhyby a výřezy na plavkách, blůzkách, topech, sukních i šatech. 

Lehké a vzdušné módní kousky

Na dovolenou a k vodě potřebujete víc než jen plavky. Do přímořských restaurací i na procházky na kolonádě nebo u jezera budete potřebovat lehké, prodyšné a vzdušné oblečení. Zabalte si tedy do zavazadla volné plážové šaty i maxi šaty, trička, topy a blůzky, zavinovací a volné sukně i šortky. Zaměřte se na přírodní materiály, jako jsou len a bavlna. Nezapomeňte si také sadu opalovacích krémů i emulzí po opalování

Plážové tuniky, kimona a zavinovací šátky 

U vody budete velice atraktivní i v tunice nebo plážovém kimonu. V módě jsou tuto sezónu různé tvary, barvy, vzory a materiál. Zavinovací šátky se velmi snadno kombinují s jakýmkoliv druhem plavek, dají se vázat různým stylem a sluší každé ženské postavě. Kromě vizuální stránky mají i svou velmi praktickou vlastnost. Ochrání vás totiž před žhavým sluncem.

Potřebné doplňky vhodné k vodě

Do cestovního kufru přidejte pohodlné boty, jako jsou žabky, pantofle, sandály a espadrilky, které mohou být jednoduché, se splétanými vzory i platformami. Přibalte pohodlné tenisky. Budete také potřebovat alespoň dvoje kvalitní sluneční brýle pro ochranu očí a pokrývky hlavy. Kromě šátků a slaměných klobouků jsou módní i rybářské kloboučky, které mají kromě textilní verze i slaměnou alternativu. Nezapomeňte na ručníky, osušky a plážovou tašku nebo proutěný košík. Ze šperků zvolte náramky a náušnice s motivem mušlí, perel a mořských hvězdic. 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec