V HLAVNÍ ROLI: BRÝLE NA POČÍTAČ S ČOČKOU BLUE CONTROL

On: favorite Hit: 481
V HLAVNÍ ROLI: BRÝLE NA POČÍTAČ S ČOČKOU BLUE CONTROL

V hlavní roli: Brýle na počítač s čočkou Blue control

Už jste zaslechli cizí sousloví „Blue control“? Nebo jste někdy zahlédli brýle na počítač proti modrému světlu a chtěli byste vědět podrobnosti? Proč si je vlastně pořídit? Jak jsou očím prospěšné?   Modré světlo, které negativně působí na naše oči a dennodenně na nás září ze všech digitálních obrazovek, to je to, oč tu běží.  Také jste se s tím setkali? Při trávení nespočtu hodin u obrazovek chytrých telefonů, počítačů, tabletů nebo před televizními obrazovkami jste pociťovali unavené, a „suché“ oči, které byly ještě k tomu zarudlé? To způsobuje právě záření modrého světla. Máme pro vás dobrou zprávu. Tomuto stavu vašich očí lze předejít. Rozhodli jsme se shrnout všechny důležité informace pro téměř nepostradatelný doplněk dnešní digitální doby.

Co je modré světlo?

Modré světlo je přirozenou součástí slunečního světla, které jsme běžně schopni přijímat. Jeho výše ovlivňuje tvorbu hormonů v našem těle. Zejména spánkového hormonu melatoninu. Díky tomu náš organismus pozná, kdy je den a kdy noc, a kdy je čas bdít a kdy spát. Modré světlo na nás září nejen z přírodních zdrojů, ale zejména z elektronických zařízení.

Jak nám škodí modré světlo?

Modré světlo v nadměrném záření z digitálních zdrojů způsobuje, že aktivuje sítnici oka až stokrát více, než světlo bílé a silně působí na lidský organismus a tím nabourává náš přirozený biorytmus. Důsledkem je nejen problematika obtížného usínání a nespavosti, ale dlouhodobé vystavení tomuto typu záření může poškozovat vaše oči následujícími způsoby:

Syndrom suchého oka – Projevuje se jako nepříjemné svědění, pálení nebo řezání ve vašich očích. Způsobuje problémy při mrkání, zhoršenou schopnost vidění a nadměrnou tvorbu slz.

Bolest očí – Jedná se o pociťování tlaku v očích, řezání, problémy s mrkáním, pálení a zarudnutí očí.

Bolesti hlavy – Krátkodobé nebo dlouhodobé. Rozmazané vidění – Můžete pociťovat problémy při zaostřování na krátkou i delší vzdálenost. Vidění není ostré.

 Jak můžeme chránit oči před modrým zářením?

V dnešní době jsou naštěstí k dispozici „vychytávky“, jak se před modrým zářením a jeho následky bránit. Možností je více od speciálních monitorů, přes fólie, které můžete umístit na vaše přístroje nebo aplikace, které upravují jas monitoru. Jednoduchou, a ještě k tomu estetickou ochranou, která navíc podtrhne výraz vašeho obličeje jsou ale brýle na počítač s čočkou Blue control.  

 Jaké jsou výhody brýlí na počítač s čočkou Blue control a proč je nosit?

Jsou zrakovým štítem před nežádoucím modrým světlem a redukují ho. Zmírňují pocit suchého oka. Při delší práci nebo hraní na počítači brýle ulevují očím a tím předchází podrážděným očím a bolestem hlavy. Eliminují UV záření, které vyzařuje z digitálních obrazovek (Tabllet, PC, TV atd.) Brýle s čočkou Blue control přinášejí nejen pohodlnější a příjemnější vidění, ale i zostřují detaily, zvyšují kontrasty, zlepšují vnímání ostrosti barev a snižují odlesky

Naše trendy brýle na počítač s povrchovou úpravou Blue control:

Dámské brýle na počítač Ellie

Dámské brýle na počítač Cornelia

Dámské brýle na počítač Maya

Dámské brýle na počítač Edith

Všechny dámské brýle na počítač najdete zde.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec