TRENDY BRÝLE ROKU 2021

On: favorite Hit: 1061
TRENDY BRÝLE ROKU 2021

TRENDY BRÝLE ROKU 2021

Všichni s nadšením očekáváme, co nám přinese rok 2021. Nastal čas osvěžit se a přijmout nově nabytou energii, kterou přináší právě začátek roku, zejména v módě. Móda historicky odráží stav společnosti a letošní rok se neliší. Trendy brýlí v roce 2021 se zaměřují na rovnováhu nového, tvrzené obroučky a nadčasové designy. Brýle jsou možná tím nejosobnějším doplňkem, který mohou vyjádřit vaše já, a proto jsme pro vás připravili šest brýlových trendů pro rok 2021, které na vás čeká v následujícím článku!

Jste nedočkaví stejně jako my a těšíte se na start nové kolekce? Přišel čas projít nejnovější trendy roku 2021 a označit modely, které jsou letošní „MUST HAVE“

Dokonalý vzhled od tenisu po piknik v trávě

Minulý rok v létě jsme zaznamenali obrovský trend ve sportovním oblečení, zejména v oblečení inspirovaném tenisem. Tento trend bude v oprášeném kabátě přetrvávat i v roce 2021. Jak na to? Pořiďte si sportovnější obroučky s elegantní estetikou.

Model Kelly

Retro kulaté

Také pociťujete nostalgické pocity při pohledu na snímky z dob minulých? Rády byste si vyzkoušeli retro styl. V roce 2021 máte možnost, jelikož retro kulaté brýle jsou právě v kurzu. Ale pozor letos se nosí tento poutavý model doplněný o nové designové prvky, jako jsou kovové nýtky či kamínky. Sáhnout můžete i po zářivě barevných čočkách.

Model Bella

Široké rámy obdélníkového tvaru

Tvar obdélníku má letos své místo v nových kolekcích nejen světových značek. V roce 2021 pozvedněte své obdélníkové sluneční brýle zářivě zbarveným rámem. Hitem budou zejména barvy jako červená a olivová. Nemusíte se bát sáhnout ale i po klasičtějších barvách. I tak tento tvar bude působit jako dominantní prvek vašeho outfitu.

Model Jovita - polarizační

Nestárnoucí cat eye brýle

Cat eye brýle jsou nepochybně věčným tvarem, pokud jde o brýle. V této sezóně se brýlím cat eye dostalo moderní aktualizace zúžením čoček a vytvořením dynamičtějšího, hranatějšího vzhledu.

Model Sylvia

Over size brýle

Další óda na 70. léta! XXL brýle zejména se čtvercovými čočkami budou top. V barevnosti u tohoto typu brýlí se meze nekladou. My se v rámci velikosti přikláníme spíše k neutrálnějším barvám, jako je černá, hnědá či bílá. 

Model Nadia

Tónované pilotky

Další klasický tvar – pilotky prostě nikdy nevyjdou z módy. Letos se ale zaměřte na barevné čočky. Zvolíte si jemně zbarvené nebo se nebojíte barev extravagantnějších?

Model Rebecca

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec