TRENDY BRÝLE ROKU 2023

On: favorite Hit: 274
TRENDY BRÝLE ROKU 2023

Trendy brýle roku 2023

Každoročně světoví návrháři již na podzim ohlašují trendy pro nadcházející sezónu. Není tomu jinak ani u slunečních brýlí. Sestavili jsme pro vás rychlého průvodce posledními hity letošní sezóny 2023.

Výrazná klasika

Pro milovníky a milovnice klasického stylu máme dobrou zprávu. I letos se budou na pomyslném Olympu vyhřívat oblíbené užší obroučky v modernějším designu. Tento trend se promítl jak do slunečních brýlí, tak i do sféry brýlí dioptrických. Tyto obroučky budou sedět zejména nositelům oválných a kulatých obličejů. V použitých materiálech dominuje zejména plast a lehké kovy a v barvách elegantní a sofistikované tóny černé a hnědé.

Sportovní úzké

Tento styl jsme již zaznamenali minulý rok a přelil se i do roku letošního. Světový návrháři si jsou vědomi, že méně je někdy více a že ještě méně je někdy ještě více. V kolekcích letošního roku se proto opět objevují úzké brýle ve sportovním nádechu. Tento design je charakteristický menšími rámy a je oslavou minimalismu 90. let. Odvážná jednoduchost jistě přitáhne pohledy okolí. 

Dámské sluneční brýle Los Angeles

Dámské sluneční brýle Los Angeles

Oversize shield

Asi nejvýraznějším prvkem této sezóny jsou brýle futuristického vzhledu, kteří jedni zbožňují a druzí si k němu cestu nenašli a asi ani nenajdou. Jedná se o typicky nadrozměrné brýle s plochými, štítovitými skly, které zakrývají opravdu velkou část obličeje. Chcete-li jít s dobou a móda je pro vás nedílnou součástí, tyto brýle by se měly objevit ve vaší sbírce doplňků pro rok 2023. Velkou výhodou takto rozměrných čoček je vysoká ochrana vašich očí proti UV záření, které se přes štít nedostane k vašim očím, jelikož nepronikne ani po stranách, které bývají odhalené při nošení brýlí o menším rozměru.

Dámské sluneční brýle Priscila

Ikonické cat eye

Nejen pro milovnice retra. Tento styl nás pravděpodobně všechny přežije, jelikož se drží v popředí už několik let a ze svého trůnu pravděpodobně nebude sesazen ani v budoucnu. Objevuje se v různých obměnách, ale pořád je to milovaný cat eye (kočičí) styl, který potrhuje ženskost a eleganci. Sluneční a dioptrické brýle v tomto designu padnou obličejům, které jsou oválné nebo kulaté, protože vybalancuje obličejové proporce a vytvoří příjemnější hranatější vzhled.

Dámské sluneční brýle Aldona

 Barevné s nápadem

Nasaďte si trend sezóny - barevné brýle, ukažte, kdo jste a zatřepte s každodenní nudou. Je léto a čas zářit. Tento styl je hravý a ať už si pořídíte brýle, které mají barevné obroučky nebo čočky, ať už budou hnědé, růžové, červené nebo zelené, nemusíte mít obavu, že byste šlápli vedle. Barvy jsou letos v kurzu v jakékoliv verzi a vy tak můžete upustit uzdu své fantazii.

Dámské sluneční brýle Olivia

 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec